bordet rollood kopzicht Pb PE

MB levert maatwerk voor alle loodschermen. Het loodscherm is aanpasbaar in  looddikte ( 1mm Pb, 2mm Pb, 3mm Pb, 4mm Pb, 5mm Pb…) , hoogte, breedte, draagplaat en buitenafwerking. Zodat het eindproduct voor uw toepassing de beste stralingsbescherming biedt. De opstelling kan mobiel, vast of vast beweegbaar zijn.

Wij tekenen het gewenste loodscherm uit in 3D, zodat u het getekende model rondom rond in detail kan bekijken en eventueel aanpassen.

Wij hebben een ruime stock aan de kleur medisch wit en dit in verschillende materialen  zoals in kunststofplaat, Kerrock en ingekleurde volkern.  Op bestelling zijn alle materialen mogelijk in de bestaande kleuren.

Glasplaten worden op deskundige wijze lekdicht ingebouwd via een inschuifmethode. Zodat er geen zichtbare glaslatten zijn, waardoor het desinfecteren en het poetsen kan gebeuren zoals het hoort.

Voor mobiele schermen is er keuze uit verschillende inox of stalen wielsteunen en wieldragers. Zoals bij de mobiele loden opslagbakken en afvalbakken

tafelscherm met gat 2
bedscherm isotopen pb 20 mm
loodscherm mobiel lang smal glas
bedschermen Pb 20mm
loodscherm met zijflappen
recht loodscherm
btt